Luksus fra luft

Har du en ejendom til salg med en beliggenhed udover det sædvanlige? Eller vil du give en potentiel køber muligheden for at se lokalområdet lidt fra luften? Privat eller erhverv?

Så giver dronefilm og luftfotos en unik præsentation:

En drone kommer tæt på bygningerne – modsat et fly. Med en drone kan vi komme helt tæt på og komme hele vejen rundt om bygningen og finde præcis de vinkler, der giver en køber det bedste overblik og indtryk af hele ejendommen og den tilhørende grund.

Er der højt til loftet, kan vi også flyve indendørs – og dronen dækker selvfølgelig også lager- og kontorbygninger

På landbrugsejendomme og landejendomme får man et perfekt overblik over hele ejendommen fra alle bygninger og over folde, marker og enge. Har du havudsigt, kan vi flyve direkte fra vandet og mod bygningen og understrege herlighedsværdien.

Hvis I ønsker at være til stede under optagelserne, kan I følge live-signalet fra dronen. Her kan vi sammen bestille nye vinkler eller overflyve andre områder. Er der vinkler, vi ikke fik med i første omgang – så sender vi blot dronen op igen.

 

Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe med at sælge dine ejendomme – og få en uforpligtigende demonstration af mulighederne. klik Her.